Cookies

Ejeroplysninger


HTK Forsyning A/S
Lervangen 35 D
2630 Taastrup


Telefon: 70 20 51 20
Email: htkforsyning@htkforsyning.dk


Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering  


Formål med cookies på vores website:

Primært til trafik statistik.


Trafikmåling og statistik.

Vi samler data omkring færden på hjemmesiden via cookies. Dette kan være information omkring hvilke sider bliver besøgt og fra hvilken enhed. Dette hjælper os med at optimere hjemmesiden mht. udtryk og tilpasning af elementer.


Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender ikke cookies fra en tredjeparter.


Persondata

Vi indsamler personlige informationer via hjemmesiden på siderne 'Spørgsmål til HTK Forsyning' og 'Indberet vand i kælder'.  Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. 


I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.


Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

HTK Forsyning A/S
Lervangen 35 D
2630 Taastrup
Tlf. 70 20 51 20
htkforsyning@htkforsyning.dk
Åbningstider
Mandag - torsdag
08.00 - 15.00
Fredag
08.00 - 12.00

Denne hjemmeside bruger cookies

Ved at lukke dette vindue accepterer du vores brug af cookies, som vi bruger til at indsamle oplysninger, der forbedrer brugeroplevelsen.
Læs mere her.